Centru activitati, Cub 8 in 1 Montessori din lemn 30x29 cm, este un joc complex pentru cei mici cu o gamă largă de activități și oportunități pentru dezvoltarea abilităților și învățarea conceptelor importante.

Caracteristici centru activitati:

 1. Cub din lemn sub forma de cilindru labirint cu 8 activități: Aceasta este baza jucăriei și oferă multiple activități într-un singur element compact. Acest cub de lemn este, probabil, elementul central al jucăriei, și servește ca punct de plecare pentru diferitele activități.

 2. Panou cu roti zimtate: Acest panou ajută la dezvoltarea motricității fine și coordonării ochi-mână. Rotile zimțate, sub forma de floricele colorate, pot fi utilizate pentru a învăța despre texturi și pentru a dezvolta simțul tactil.

 3. Panou cu cuburi rotative pentru învățarea cifrelor: Acest panou educativ contribuie la înțelegerea și recunoașterea cifrelor și poate ajuta copiii să învețe noțiuni matematice de bază.

 4. Abac cu bile colorate din lemn - numărătoarea: Abacul este un instrument educațional tradițional și eficient pentru învățarea numerelor și a abilităților matematice.

 5. Ceas colorat: Un ceas simplu poate fi folosit pentru a învăța notiuni de bază despre citirea ceasului și timp.

 6. Labirint pe panou pentru dezvoltarea gândirii logice: Aceasta este o activitate excelentă pentru dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor și gândire logică.

 7. Labirint 3D cu bile și mașinuțe: Această parte a jucăriei oferă o activitate de motricitate fină și poate ajuta la dezvoltarea coordonării ochi-mână.

 8. Labirint 3D cu animăluțe și mașini: Acesta pare a oferi o varietate de elemente interactive pentru copii, care pot ajuta la dezvoltarea imaginativă și la învățarea despre animale și vehicule.

 9. Labirint plat cu temă de oraș cu case și blocuri: Această activitate poate ajuta copiii să înțeleagă conceptele spațiale și poate stimula creativitatea prin crearea unui oraș imaginar.

 10. Concepte acustice și spațiale: Cubul educativ pare să ofere și oportunități pentru învățarea noțiunilor acustice și spațiale, cum ar fi mai incet, mai tare, mai lent și mai rapid.

În ansamblu, acest centru de activități Montessori este o jucărie educațională complexă și valoroasă, care poate contribui semnificativ la dezvoltarea abilităților cognitive și motorii ale copiilor mici, oferindu-le oportunități de învățare distractivă și stimulativă.

Dimensiune :30 x29 cm

Material: Lemn

Greutate: 1010g

Abilitati dezvoltare:
Abilitatea tehnica|Abilitati cognitive
Brand *:
OEM
Cod EAN:
3874783328692
Culoare:
Multicolor
Material:
Lemn
Pentru:
Unisex
Tip jucarie:
Montessori
Varsta:
 • +3 ani

Nici o postare găsită

Adaugă un Review

Produse similare