Livrare și transport

Livrarea produselor se face pe teritoriul României prin curierat rapid.
Comenzile plasate până în ora 18:00 se vor livra in 24-48h de la primirea comenzii. Comenzile plasate după ora 18:00 se vor livra în aprox. 48h de la primirea comenzii.

Durata de livrare poate fi de 4 - 7 zile lucrătoare pentru produsele la care a fost făcută precomandă.

Timpul de livrare poate fi influentat de disponibilitatea produselor in stoc.

În cazul retururilor de marfă, costul de transport nu se returnează.

În cazul produselor personalizate acestea vor fi expediate între 1-5 zile lucrătoare, după primirea e-mail-ului cu "Bun de tipar" şi/sau a confirmării plăţii. În cazuri speciale (urgenţe, volum aglomerat etc.) aceste termene pot fi modificate, micşorate sau mărite.

la momentul livrării este necesar să verificați starea coletului și conformitatea livrării la comanda comunicată către 7 toys înainte de a semna documentele de primire și înainte de a achita valoarea rambursului. Reclamații ulterioare nu pot fi susținute dacă ați acceptat primirea unui colet deteriorat sau nesigilat.

Opțiunea Deschidere colet la livrare vă asigură dreptul de a deschide coletul în prezența curierului pentru a verifica vizual integritatea și numărul produselor din colet. În cazul în care constatați că sunt produse deteriorate sau lipsă vă rugăm să solicitați întocmirea unui proces verbal în care menționați starea coletului / produselor și să refuzați livrarea.

 

Costul  transportului va fi afişat separat pe comandă şi pe factura emisă către dumneavoastră.

În cazul retururilor de marfă, costul de transport nu se returnează.

 După verificarea livrării, veți semna documentul de transport și veți achita curierului suma de plată (excepție făcând situațiile în care produsele au fost achitate prin virament bancar înainte de livrarea coletului).