Cum plătesc

Livrarea produselor se face pe teritoriul României prin curierat rapid.

Modalitățile de plată agreate sunt:

1) RAMBURS - Numerar la livrare (contravaloarea coletului se plătește curierului care livrează produsele. Chitanța va fi emisă de către curierul cu care se trimite coletul).


2) Transfer bancar (pe baza facturii proforme transmise in format electronic dupa plasarea comenzii se face plata prin virament bancar)

Veţi primi un mesaj automat pe adresa dumneavoastră de e-mail care va confirma primirea comenzii iar apoi veţi fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru stabilirea ultimelor amănunte.

3) Plata online cu cardul

Poti plati folosind cardul tau de debit/credit, rapid și în siguranță, folosind serviciile EuPlatesc

Selectând această metodă de plată, veți fi redirectionați pe pagina securizată a procesatorului de plati.

Plata card sigle

4) Plata online cu cardurile sociale emise de pentru sprijinul educațional sunt instrumentul României prin care Guvernul susține elevii defavorizați.

Cardul Edu sau Card Cadou este un card preplătit emis de compania Sodexo, care poate fi utilizat pentru a achiziționa produse și servicii în rețeaua de parteneri Sodexo. Acest card este destinat utilizării în scopuri educaționale în conformitate cu OUG nr. 63/2022 și poate fi utilizat pentru achiziționarea de materiale școlare, pentru a cumpăra cărți, rechizite, ghiozdane, echipament sportiv și alte articole necesare în procesul educațional.

 

Comenzile plasate pana la ora 14:00 se vor procesa în ziua transmiterii comenzii. Comenzile plasate după ora 14:00 se vor procesa în ziua următoare transmiterii comenzii.

Comenzile se vor livra în 24-48h de la primirea comenzii. Timpul de livrare poate fi influențat de disponibilitatea de produselor în stoc.

Costul transportului va fi afișat separat pe comandă și pe factura emisă către dumneavoastră. În cazul retururilor de marfă, costul de transport nu se returnează.