Jucaria interactiva de tip Smartphone, pentru Bebelusi, este ideala pentru a le satisface dorinta celor mici de a-i imita pe adulti in utilizarea telefonului. Telefonul este special conceput pentru a mentine captivata atentia copilasilor, pentru a le dezvolta gandirea, motricitatea fina si pentru a le stimula auzul si simtul vizual.

Acest telefon functioneaza pe baza unui acumulator, exact ca un telefon real. El se va incarca folosind o priza USB, exact ca un dispozitiv real, facandu-l astfel perfect pentru un joc de rol.

Dimensiunile acestui telefon interactiv pentru copii sunt perfect alese pentru a-i ajuta pe cei mici sa-l manevreze cu usurinta. De asemeni, butoanele de pe ecran simuleaza aplicatiile unui telefon mobil, au dimensiuni mari si sunt foarte usor de apasat. La apasarea lor, telefonul va emite diferite sunete, atrangandu-i si mai mult pe copilasi.

Caracteristici:

Incarcare folosind un cablu USB, asemeni unui telefon real;

O husa de silicon cu urechiuse, inclusa in pachet;

Functii auditive si luminoase. Telefonul are un bec led langa priza de incarcare, care arata celor mici faptul ca acesta este la incarcat;

Existenta unui blit real, care se aprinde atunci cand aplicatia foto este apasata, exact ca in cazul unui telefon real;

Functii in limba engleza ale aplicatiilor de pe ecran. La apasarea butoanelor respective, telefonul va emite sunete in limba engleza;

Sunete melodioase, de instrumente muzicale, melodii si sonerii incluse.

Specificatii tehnice:

Dimensiune: 15,5×7,5×1,3cm

Abilitati dezvoltare:
Abilitati motorii fine, coordonarea, atentia, indemanarea
Brand *:
OBY
Cod EAN:
6427616230203
Culoare:
Roz
Inaltime:
1.3 cm
Latime:
7.5 cm
Material:
Plastic
Varsta:
  • +18 luni

Nici o postare găsită

Adaugă un Review