Creeaza diferite sortimente de înghețată, ciocolată, vanilie, căpșuni și altele cu play setul de inghetata! 

Setul compus din 28 piese care imita realitatea (aparat de cafea, raft refrigerator, casa de marcat, 6 inghetate frumos decorate, farfurie, 2 pahare, 2 cutiute de alimente, 3 capacele ce imita cafeaua, 6 banuti, card)

Aparatul de cafea are urmatorul mod de utilizare: se aseaza paharul in cafetiera, se aduce maneta in partea stanga a aparatului, se ridica capacul superior, se introduce un capacel ce imita cafeaua in spatiul gol din interior, se roteste cercul cu striatii, din partea stanga a aratului, pana cand capacelul ajunge in dreptul paharului se pune capacul superior la loc, se trage maneta din partea stanga spre dreapta, capacelul ce imita cafeaua cazand in pahar

Casa de marcat functioneaza cu 2 baterii 1,5V AAA 9 nu sunt incluse) si are taste care la apasare reproduc cuvantul scris pe ecran in dreptul lor. Bateriile se introduc in pozitia corecta, respectandu-se polaritatea. Compartimentul bateriilor trebuie sa fie curat. Bateriile epuizate se schimba si se recicleaza conform normelor in vigoare. In cazul neutilizarii jucariei pentru mai mult timp, se scot bateriile pana in momentul refolosirii.

Cele trei aparate pot fi atasate unul de cealalt prin 2 piese

Produsul stimuleaza motricitatea, indemanarea si imaginatia copiilor

Dimensiune jucarie: 44x16x14 cm

Dimensiune ambalaj: 50,5x20x18 cm

Greutate: 1,055 kg

Varsta recomandata: +3 ani

Abilitati dezvoltare:
Atentia|Creativitatea|Imaginatia|Indemanarea
Brand *:
OEM
Cod EAN:
3874783328678
Culoare:
Multicolor
Material:
Plastic
Pentru:
Fete
Varsta:
  • +3 ani

Nici o postare găsită

Adaugă un Review

Produse similare