Joc Poezii Vorbarete, 7Toys

7T978-606-707-417-8

Logoped Loredana Bejan

Știai ca un limbaj bine dezvoltat determina copilul sa-si expuna cu usurinta gandurile, emotiile, sa dezvolte relatii armonioase si sa aiba rezultate scolare bune?

Iti propunem un set de materiale extrem de util pentru dezvoltarea limbajului, conceput de un cunoscut logoped și autor de materiale educative pentru copii.

Poezii vorbarete – Set de materiale pentru dezvoltarea limbajului

Autor: logoped Loredana Bejan

Set de 40 cartonase cu imagini cartonate si plastifiate (dimensiuni cartonase:14.7 x 10.5 cm)

Materialul contine 40 de poezii scurte, care descriu actiunile unor animalute simpatice, insotite de imagini reprezentative si intrebari de continut.

Varsta recomandata: 2+

Anul aparitiei 2021

Sugestii pentru utilizarea materialului
Cititi-i copilului poezia si intrebarile de pe cartonas. Copilul va asculta poezia, va privi imaginea si va raspunde intrebarilor.
Atunci cand copilul nu stie sa raspunda, oferti-i raspunsul, cerandu-i sa-l repete.
Adresati-i copilului intrebari referitoare la caracteristicile animalutului din imagine. Exemple: Cum face? Cate picioare are? Are blana sau pene? Unde locuieste? Ce mananca? incurajati copilul sa raspunda in propozitii, oferindu-i modelulcorect. Exemplu: Ce culoare are catelusul? Catelusul este alb.
Folositi intrebari care fac referire la copil. Exemple: Ursul panda se da pe tobogan. tie iti place sa te dai pe tobogan? Unde te dai tu pe tobogan? Ce mai faci tu in parc?
Faceti un joc de rol, sub forma unui dialog intre doua personaje de pe cartonase. Alegeti fiecare, dumneavoastra si copilul, cate un cartonas. De exemplu: ursuletul si maimutica:
„- Maimutico, imi dai, te rog, o banana?”
„- Desigur, poftim o banana galbena!”
„- Multumesc, am sa iti dau si eu miere.”
„- De unde ai miere?”
„- Eu am miere de la albinuta. Dar tu de unde ai banane?”
„- Eu le-am cules din copac.”
Realizati o activitate sub forma de joc. Asezati cartonasele pe masa, cu fata in sus, si intrebati copilul care animalut face o anumita actiune.

Exemple: Cine ne da lapte?, Cine sare?, Cine fuge? etc. Copilul va trebui sa aleaga cartonasul potrivit si sa raspunda in propozitie la intrebare. Se pot schimba apoi rolurile, copilul pune intrebarea si parintele raspunde. Se pot pune intrebari succesiv, o data parintele, o data copilul.

Abilitati dezvoltare:
Corectarea pronuntiei
Autor:
Loredana Bejan
Cod EAN:
6427616994228
Pentru:
Copii
Tip coperta:
Brosata
Tip jucarie:
Educativa
Varsta:
  • 2 - 4 ani;4 - 6 ani

Nici o postare găsită

Adaugă un Review

Produse similare