Cutiuta cu emotii jucause Conţinut:

–  8 cartonase cu membrii familiei (mama, tata, baiat, fetita) cu fete model si fara fete (dimensiuni 13 x 13 cm)

–  8 cartonase ovale cu expresii emotionale (dimensiuni 6,6 x 7,2 cm)

–  set carti de joc (20 de bucati) cu comportamente pozitive si negative (dimensiuni 10,5 x 7 cm)

–  caiet cu activitati (aplicatii-jocuri pentru consilierea copiilor,  sugestii pentru parinti in diferite situatii prin care pot sa treaca cu copiii lor)

 Varsta: 3-7 ani

Copiii cu o inteligenta emotionala dezvoltata sunt mai sociabili, mai optimisti, mai empatici, mai eficienti, mai responsabili, mai indrazneti, au capacitati sporite de adaptare si de  rezolvare a problemele cu care se confrunta.

Copiii cu o inteligenta emotionala dezvoltata au mai mult succes in viata. Copiii simt aceleași emoții pe care le simtim si noi, insa ei nu inteleg întotdeauna ce simt intr-un anumit moment sau de ce se simt intr-un anumit fel. Ajutându-i sa-si cunoască si sa-si identifice emotiile, ii ajutam sa se cunoască mai bine si sa poată vorbi deschis despre ceea ce simt.

Cutiuta cu emotii jucause

Materiale pentru dezvoltarea inteligentei emotionale la copii

Mama striga, mama plange, mama rade. De ce se comporta mama asa?
Sunt intrebari pe care copilul si le pune si incearca sa le gaseasca raspunsul. Mama striga pentru ca este furioasa, plange pentru ca este trista sau rade pentru ca este bucuroasa. Oare ii este frica? Acestea pot fi raspunsurile gasite de copil pentru a explica comportamentul mamei. Copiii invata de timpuriu, prin exemplul parintilor, vocabularul emotiilor, modul de manifestare al acestora, asocierea dintre emotii si situatiile de viata, cat si modalitati de reactie la emotiile celorlalti.

Abilitati dezvoltare:
Inteligenta emotionala
Autor:
Laura Hardalau
Cod EAN:
6427616994075
Format:
Fizic
Pentru:
Copii
Tip coperta:
Brosata
Tip jucarie:
Educativa
Varsta:
  • 4 - 6 ani;6 - 8 ani

Nici o postare găsită

Adaugă un Review

Produse similare